Informatie en advies over de serre
Gratis en vrijblijvend

Tuinkamers zijn op tal van plaatsen te kopen. Je denkt misschien direct aan de lokale groenwinkel, maar ook op internet kun je tuinkamers bestellen.

Online bestellen
Tuinkamer kopenHet voordeel van bestellen via internet is de doorgaans lagere prijs, al hoeft dat lang niet altijd het geval te zijn. Het is verstandig bij diverse bedrijven een offerte op te vragen en duidelijk te vragen naar het type tuinkamer. Vaak wordt dezelfde tuinkamer door meerdere bedrijven aangeboden voor een andere prijs, en loont het dus de moeite om bij diverse bedrijven een offerte aan te vragen.

Type serre
Voordat je tot de aanschaf van een tuinkamer overgaat, is het van belang dat je weet wat voor tuinkamer je precies wilt. Denk hierbij in de eerste plaats aan de afmetingen, maar ook aan eventuele verwarmingsmogelijkheden. Het klinkt misschien aantrekkelijk om een tuinkamer als werkkamer of hobbyruimte in te richten, maar gezien de geringe isolatie en het feit dat een tuinkamer toch altijd als ‘buiten’ aan blijft voelen, is dat niet altijd een praktische optie. Denk daar vooraf goed over na, en bedenk ook of je in de winter in een minder goed geïsoleerde ruimte wilt werken of hobbyen.

Daarnaast is het van belang om te bedenken van welk materiaal de tuinkamer dient te zijn. Aluminium is over het algemeen duurder dan kunststof, maar is sterker waardoor er dunnere profielen toegepast kunnen worden. Het voordeel hiervan is dat er meer ruimte overblijft voor glas, waardoor de kamer lichter zal zijn.

Wat kost het plaatsen van een serre?
Indien je wilt weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten voor het laten plaatsen van een serre precies is, kun je het beste eerst in contact komen met lokale bedrijven. Door het aanbod vrijblijvend te vergelijken maak je een betere keuze. Daarnaast zul je natuurlijk ook besparen op de kosten omdat je voor de beste deal kunt kiezen. Via onze offerte service kom je in contact met deze leveranciers.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?