Informatie en advies over de serre
Gratis en vrijblijvend
Zelf klussen of een serre laten bouwen?

Kosten serreaanbouwAls je een serre wilt aan je woning is het verstandig hiervoor een specialist in te schakelen. Er komt namelijk veel meer bij kijken dan je denkt. Het is belangrijk om een goede fundering en isolatie aan te brengen voor een optimaal resultaat. Ook het doorbreken van de muur of muren moet professioneel gebeuren. Ga dus niet zomaar aan de slag maar zoek contact met specialisten.

Waarom een specialist inschakelen?
Gespecialiseerde bedrijven kunnen je goed helpen bij het ontwerp van je serre. Er zijn meer opties dan je misschien denkt. Ook zijn er meer variabelen waar je rekening mee moet houden. Zo moet je er aan denken dat het dak wat moet kunnen dragen, hoewel hier in Nederland niet veel sneeuw valt kan het maar zo dat er een pak valt en dit moet je serre wel aan kunnen natuurlijk. De specialist kan dit prima voor je berekenen. Ook kan je zonwering en spotjes toevoegen. Er zijn ook vele opties voor de deuren van een serre. Een expert kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes. Door de specialist in te schakelen heb je ook meteen garantie van vaak wel tien jaar. Dit geeft een zeker gevoel voor als er wel iets aan mankeert.

Wat zijn de kosten voor serrebouw?
De kosten hangen af van je totale wensenpakket. Een aantal factoren spelen hierbij een rol. Hoe groter, hoe duurder. Hoewel het vaak ook zo is dat hoe groter hoe goedkoper in verhouding, maar je zal het moeten doen met de ruimte die je hebt achter huis dus hier heb je waarschijnlijk verder weinig invloed op. Over het algemeen zal het bouwen van een serre zo €7.000 euro tot €15.000 euro kosten, afhankelijk van al je wensen en eisen.

Serre aanbieders vergelijken?
Indien je wilt weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten voor het laten plaatsen van een serre precies is, kun je het beste eerst in contact komen met lokale bedrijven. Door het aanbod vrijblijvend te vergelijken maak je een betere keuze. Daarnaast zul je natuurlijk ook besparen op de kosten omdat je voor de beste deal kunt kiezen. Via onze offerte service kom je in contact met deze leveranciers.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?